Nowe karmelki

Nowe karmelki

Rozwijamy rodzinę naszych nowoczesnych karmelków. Po sukcesie wcześniejszych cukierków z tej kategorii wprowadziliśmy na rynek kolejną edycję. Są to karmelki owocowe, pod marką „Dulio”, które przygotowaliśmy w smakach czarnej porzeczki, wiśni, jabłka, pomarańczy i cytryny.

 

Nowa seria karmelków, podobnie jak wcześniejsze edycje z serii „Dulio” i „Bon Bon”, produkowane są na innowacyjnej linii dającej najwyższą jakość w skali polskiego i europejskiego rynku. Zastosowana technologia sprawia, że powierzchnia karmelków jest wyjątkowo gładka i o wiele przyjemniejsza dla podniebienia niż powierzchnia tradycyjnych karmelków formowanych. Swoją popularność zawdzięczają także temu, że długo się rozpuszczają i dzięki temu można cieszyć się ich smakiem dłużej niż klasycznymi cukierkami.

 

 Dulio_1500x1000001  Karmelki Dulio Karmelki Dulio

 

Produkcja karmelków odbywa się bez kontaktu z człowiekiem. Receptury są zaprogramowane w komputerach przemysłowych, a dozowanie wszystkich surowców  odbywa się w sposób automatyczny. Ponadto karmelki pakowane są w hermetycznych opakowaniach – dzięki temu można je bezpiecznie przechowywać w różnych miejscach, wrzucić w kieszeń, zabrać w podróż, na plażę, do lasu, w góry itd. i być spokojnym, że nie zostaną zawilgocone czy zanieczyszczone. Nowe karmelki pod marką „Dulio” trafiły do szerokiej dystrybucji. Przeznaczone są głównie do sprzedaży „na wagę”.